Google+

BILETE DE AVION

BILETE DE AVION

Spune-ne ce destinatii te intereseaza, in ce perioada ai vrea sa calatoresti si in ce buget sa ne incadram si iti vom gasi biletul la cel mai mic pret.

RECOMANDARI NOASTRE
1. Rezervati din timp - in majoritatea cazurilor, cu cat va planificati calatoria si va cumparati biletul de avion cu mai mult timp inainte de data plecarii  cu atat veti obtine un pret mai mic. 
2. Fiti flexibili - in masura in care este posibil nu alegeti date fixe de plecare si intoarcere; e posibil sa existe un pret mult mai mic daca plecati cu 1 - 2 zile mai repede sau mai tarziu.
3. Regula de sedere minima la destinatie - majoritatea tarifelor mici, promotionale sunt conditionate de sederea unei perioade minime la destinatie – de regula o noapte de Sambata spre Duminica sau minim 3 zile. Pentru a obtine cel mai bun pret incercati sa va planificati calatoria astfel incat sa includa cel putin 3 zile de sedere la destinatie, sau o noapte de Sambata spre Duminica.
4. Bilete pentru zbor doar dus - in general tarifele pentru calatorii dus-intors sunt mai mici decat cele pentru zboruri doar dus, de aceea va recomandam ca intotdeauna sa verificati si pretul unui zbor dus-intors pe ruta dorita, chiar daca doriti un zbor numai dus.

Cand si cum  primiti biletul?
Toate biletele sunt in format electronic, astfel incat puteti sa primiti confirmarile electronice prin e-mail sau fax.
De la noi puteti cumpara bilete atat pentru curse ale operatorilor low cost (de ex: WizzAir, Blue Air), cat si ale operatorilor curselor de linie (de ex.: Tarom, Air France, Austrian etc.).
Pot calatori cu animale de companie?
Fiecare companie aeriana are regulile sale proprii cu privire la transportul animalelor de companie. Aceste reguli de multe ori sunt diferite in functie de aeronava cu care se zboara pe ruta respectiva. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

Modalitati de plata
Virament: Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere al biletului de avion/documentelor de calatorie.
Cash: Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR
Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-maill.