Google+

Thassos

Thassos

Thassos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. 
Plajele excelente cu apa clara, micutele golfuri izolate, satele pitoresti, si viata de noapte vibranta, fac din Thassos o statiune foarte populara in randul turistilor. In Thassos, un drum care inconjoara insula, permite accesul foarte facil catre cele mai ascunse portiuni de coasta / plaja. 
Dintre plajele cele mai importante din Thassos se numara: Aliki, Ag. Ioannis (Bambouras), Paradisos (Paradise Beach), Potos, Pefkari, Rosogremos, plajele din Regiunea Maries, plajele din Kallirachi si Sotiras, Prinos, Rachoni, Limenas, Makriammos, Psili Amos, Astris, Kalami, Arsanas, Thimonia, Kinira, Limenaria, Trypiti, Metallia, Chrysi Ammo (Golden Beach).
Posibilitatile de divertisment de care dispuneti in Thassos pornesc de la tavernele si restaurantele cu meniuri specifice, continuand cu o serie de cluburi de noapte si barurile mici de pe faleza, cu muzica si dansuri traditionale, cu nenumaratele magazine si se incheie cu posibilitatea practicarii sportului (schi nautic, surfing, scufundari, tenis, echitatie).

Click in lista de mai jos, pentru a accesa oferta 

Hotel Danae – Limenas - Mic dejun

Studio B. Home DeLuxe – Limenaria - Self-catering

Studio Meandros – Potos - Self-catering

Studio Mesimvria – Skala Potamia - Self-catering

Studio Nefeli – Skala Potamia - Self-catering

Studio Periklis – Limenas - Self-catering

Hotel studio Hera, Hotel Delfini
Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-maill.