Google+

Tolo

Tolo

Tolo este un mic orasel situat in prefectura Argolida din peninsula Peloponez, intr-o zona cu plaje minunata si locuri ce abunda in livezi de portocali si lamai, anghinare si situri arheologice. Călătoria prin Argolida este o plăcere în orice perioada a anului. Drumurile si traseele sunt acoperite cu portocali şi lămâi, în funcţie de sezon, mirosul de flori umple aerul parfumat şi fructele coapte din copaci ispititesc sa fie culese.
Plaja din Tolo este lunga, formata din nisip, fiind premiata cu un Steag Albastru, iar temperatura apei, este conform ultimelor masuratori este cea mai calda din Grecia. Pe o portiune de 400-500 metri lungime plaja din Tolo este foarte ingusta (între 5-8 metri latime) si este formata numai din nisip. In partea mai insorita a statiunii, plaja are o lungime de 200 m, iar latimea ajunge la 25-30 metri.
Statiunea Tolo este una din puţinele locaţii din Grecia unde se poate face plaja si baie in mare chiar şi 8 luni pe an datorita temperaturilor ridicate inregistrate aici.
Din statiunea Tolo se pot vizita diverse situri ale Greciei antice, cum ar fi teatrul de la Epidavros sau orasele antice Micene si Nafplio. De asemenea, poti face excursii la Atena.

Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-maill.