Google+

Thassos

Thassos

Thassos este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. 
Plajele excelente cu apa clara, micutele golfuri izolate, satele pitoresti, si viata de noapte vibranta, fac din Thassos o statiune foarte populara in randul turistilor. In Thassos, un drum care inconjoara insula, permite accesul foarte facil catre cele mai ascunse portiuni de coasta / plaja. 
Dintre plajele cele mai importante din Thassos se numara: Aliki, Ag. Ioannis (Bambouras), Paradisos (Paradise Beach), Potos, Pefkari, Rosogremos, plajele din Regiunea Maries, plajele din Kallirachi si Sotiras, Prinos, Rachoni, Limenas, Makriammos, Psili Amos, Astris, Kalami, Arsanas, Thimonia, Kinira, Limenaria, Trypiti, Metallia, Chrysi Ammo (Golden Beach).
Posibilitatile de divertisment de care dispuneti in Thassos pornesc de la tavernele si restaurantele cu meniuri specifice, continuand cu o serie de cluburi de noapte si barurile mici de pe faleza, cu muzica si dansuri traditionale, cu nenumaratele magazine si se incheie cu posibilitatea practicarii sportului (schi nautic, surfing, scufundari, tenis, echitatie).


CHARTER AUTOCAR  THASSOS - VARA 2017
Plecari saptamanale in perioada 26 mai  - 22 septembrie 2017
(ultima plecare spre Thassos), cursa directa, plecare VINERI la ora 20.00 din Bucuresti, retur din THASSOS sambata la pranz (se ajunge duminica in Bucuresti) - 7 nopti de cazare
Tarife plecare din BUCURESTI: 70 EUR/adult dus-intors 
60 EUR/copil 2-7 ani dus-intors

TARIFUL NU INCLUDE:  TAXA DE TRECERE CU FERRYBOAT-UL - 5 euro/persoana/sens (se achita in autocar)

Opriri in Grecia: vor fi doua trasee, ce vor acoperi practic toate locatiile de interes turistic, atat de pe tarmul de est cat si de pe cel de vest al insulei:
Traseul de est: Limenas, Makryammos (la soseaua principala), Golden Beach – Skala Potamia, Kinyra, Aliki, Astris, Potos.
Traseul de vest: Limenas, Pachis, Skala Rachoni, Skala Prinos, Skala Sotiros, Skala Marion, Tripiti, Limenaria, Pefkari, Potos


CONDITII DE REZERVARE (CLIK AICI)

Click in lista de mai jos, pentru a accesa oferta 

THASSOS - TRANSPORT AUTOCAR

THASSOS TRANSPORT INDIVIDUAL


Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-maill.