Google+

Croatia

Croatia

Croatia este situata in Peninsula Balcanica in zona centrala a Europei. Are numerosi vecini: Slovenia, Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Italia. Teritoriul sau continental este impartit in doua parti, datorita iesirii la Marea Adriatica pe care Bosnia si Hertegovina o are la Neum. CROATIA este cea mai complexa destinatie de vacanta.
    De-a lungul secolelor, artisti si arhitecti italieni si-au lasat amprenta in Dalmatia si Istria, iar arta si arhitectura gotica si renascentista minunata se numara printre gloriile coastei Adriatice.
    Statiunile Istriei dispun de facilitati turistice moderne si impresionante situri arheologice.
    Riviera golfului Kvarner este populara de pe vremea Austro-Ungariei, iar insulele ei sunt variate si includ oaze precum Krk, Rab, Pag.
    Dalmatia de Nord, se remarca prin porturile in stil venetian, precum frumusetile naturale - lacurile si cascadele din parcul National Krka, arhipelagul Kornati, Paklenica.
    Dalmatia centrala are o cultura bogata, o coasta splendida si insule renumite cum ar fi Hvar,Brac, Vis.
    Dalmatia de Sud se mandreste cu orasul-fortareata Dubrovnik, cel mai frumos oras din Adriatica, iar in largul coastei se afla unele dintre cele mai incantatoare insule ale Croatiei, Mljet, cu lacurile sale gemene si Korcula, locul de nastere al lui Marco Polo.

Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-maill.