Google+

RAZLOG

RAZLOG

Razlog reprezinta o destinatie moderna pentru schi, demna de atentia turistilor interesati de servicii de calitate, avand conditii excelente de schi si oferte de cazare cu tarife accesibile. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general, partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, schi nocturn sau cross-country. 
   Conditiile de zapada sunt excelente in Razlog oferind turistilor posibilitatea de a schia, din luna decembrie pana in luna martie, gratie tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor. Partia Kulinoto, situata in partea nordica a Muntilor Pirin, are o lungime de aproximativ 1300 m, transportul catre ea realizandu-se cu doua teleferice Pomagalski. 
    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi: telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie.


Click in lista de mai jos pentru a accesa oferta 

RAZLOG - SEZONUL 2019-2020


Pentru oferta personalizata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-maill.